Obradović: Probaćemo da neutrališemo najbolje igrače Krke

Trener Partizana, Željko Obradović, govorio je za klupsku televiziju prije meča sa Krkom koja crno bijele očekuje u okviru petog kola ABA lige.

Ekipa Partizana dočekuje ekipu Krke bez Rada Zagorca, zbog kapitenovih problema sa leđima.

“Veoma interesantno za mene je da vidim kako će ekipa da odreguje, s obzirom da prvi put ulazimo u ovaj ritam igranja utakmica na tri dana. Priprema za utakmicu je apsolutno drugačija nego što je to bilo do sada i moramo da vidimo kako smo uspjeli da regujemo i kako će to izgledati protiv Krke, ekipe koja zaslužuje svaki respekt kao i svi timovi u ABA ligi.” – rekao je Obradović i nastavio:

“Probaćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, probaćemo da budemo na nivou na kom smo bili tokom poslednjih utakmica što se tiče napada i protoka lopte koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji. I ova utakmica je prilika da se napreduje i da pred domaćim navijačima pokažemo ono što nas je krasilo do sada, a to je borbenost i želja da se igra od prve do poslednje sekunde na isti način”, izjavio je Obradović.

Centar Partizana, Balša Koprivica, naveo je da Krka i Hamburg igraju sličnu košarku i da očekuje da ekipa bude na nivou u ovom meču.

“Naša očekivanja kao tima je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Krka je jako dobar tim, imaju par kvalitetnih pobjeda, igraju jako brzo i u stanju su da timski dobro šutiraju za tri poena. Naše je da napravimo neke korekcije u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Hamburga, pošto igraju na sličan način. Želimo da u meč uđemo isto kao u meču Evrokupa, ali da u završnici budemo puno bolji”, izjavio je Koprivica.

Postavi odgovor