Oldridž
Twitter/Oldridž
Lamarkus Oldridž, bivši Ol star igrač zadužiće opremu Bruklin Netsa, navode američki mediji.

Bruklin Netsi nikada u svojoj istoriji nisu osvojili NBA ligu ali su ove sezone glavni kandidati. Ekipa koju između ostalih čine Kevin Durent, Kajri Irving, Blejk Grifin, Džejms Harden i Deandre Džordan postaće zvučnija za još jedno ime –Lamarkusa Oldridža.

Sedmostruki učesnik Ol-stara nedavno je sporazumno raskinuo ugovor sa San Antonio Sparsima, što ga je učinilo slobodnim agentom. Majami Hit je navodno bio glavni kandidat da potpiše veterana ali se Lamarkus odlučio za Bruklin.

Oldridž je poslednju utakmicu odigrao prvog marta upravo protiv Netsa. Sparsi su kasnije potvrdili da će Lamarkus biti van stroja dok se za njega ne nađe trejd partner ili dok sporazumno ne raskinu saradnju.

Iskusni centar je u dosadašnjih 15 sezona u NBA ligi u prosjeku bilježio 19,4 poena i 8,3 skoka, a prije San Antonija nastupao je devet godina za Portland.

14 KOMENTARI

  1. Bruklin želi više nešto da uradi u NBA očito a pojačanje Oldriž je daleko od onog koji je bio dok je igrao u Portalndu jer iako izabran na piku za Čikago kao 2.pik runde….U Spursima je bio više povrijeđen nego što se naigrao košarke a učestovao.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име