MIJAILOVIĆ NAJAVIO POJAČANJA: Povećaćemo budžet i pronaći rješenja

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o eventualnim pojačanjima za nastavak tekuće sezone.

Crno-bijeli su se nedavno pojačali na poziciji centra, gdje je stigao Bruno Kaboklo, a prvi čovjek Partizana, Ostoja Mijailović, kaže da bi još neko mogao da pojača ekipu Željka Obradovića.

Partizan je bio blizu da u svoje redove dovede Jogija Ferela, koji je na kraju završio u Podgorici i obukao dres Budućnosti.

”Jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone, ali mi ne dovodimo igrače da budu samo broj. Na predlog trenera Obradovića i sportskog direktora Savića koji je stalno na tržištu, Upravni odbor na kraju odlučuje ko će doći u Partizan, zavisno od toga koliko košta neki igrač.” počeo je Ostoja.

”Nijesmo ni centra željeli da dovodimo na silu. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazao da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početka sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj.” dodao je on.

Potom se osvrnuo i na poziciju jedan.

”I dalje tražimo pojačanje na poziciji jedan. Prelazni rok i dalje traje, ako uspijemo da nađemo dovoljno dobrog igrača, naći ćemo rješenje i probati da ga dovedemo. Povećaćemo budžet koji smo u ovom trenutku potrošili za ono što je projektovano, ali naći ćemo dodatni novac ukoliko bude bilo potrebno.” zaključio je Ostoja Mijailović.

Partizan je trenutno na skoru 5-6 u Evroligi, dok u ABA ligi imaju učinak 7-3.

Postavi odgovor