Glen Rice Jr.
Meridianbet: Glen Rice Jr.

Glen Rajs je vrlo moguće i prvi koji je uspio da nakon samo 7 dana od potpisa ugovora, dobije otkaz.

Prije 20 godina Glen Rajs je osvojio šampionski prsten sa Los Anđeles Lejkersima, a danas njegov sin baš i ne blista tako.

Naime, nakon što je Glen Rajs Junior potpisao ugovor sa litvanskim Juventusom, uslijedio je otkaz nakon samo nedelju dana.

Šta je dovelo do toga? Niz potpuno nelogičnih i katastrofalnih poteza.

On je nepredvidljiv i ima velikih problema u životu. Rizikovali smo i rizik se nije isplatio. Cirkus je završen. Tražili smo nekoga ko će igrati košarku, a ne praviti budalu od sebe i nas rekao je direktor Juventus Utene, Emantas Skersis.

A šta je uradio? Za početak, propuštio je let za Litvaniju kada je trebalo da dođe u klub, ali onda je propuštio i presjedanje u Amsterdamu nakon što mu je nova karta bila obezbijeđena.

Kada je stigao u Litvaniju, trebalo je da ostane u izolaciji dok mu ne stignu rezultati testiranja na korona virus – Rajs je to veče završio u lokalnom baru.

Umjesto oni njega, Rajs je kritikovao klub zbog tretmana i uslova. Po dolasku je počeo da izlazi po noćnim klubovima, a vrhunac je bio kada je na trening došao pijan.

A zatim je u takvom stanju pokušao da se obračuna sa svojim saigračem. Rajs je bio ljut jer nije dobio pas, pa je pozvao svog saigrača da izađu napolje i da se potuku.

Nevjerovatno, zar ne?

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име