Panatinaikos
Eron Vajt incidnet (Panatinaikos - Crvena zvezda) / Twitter

Crvena Zvezda ubjedljivo je savladala Panatinaikos na turniru u Minhenu, ali je sjajna partija koju su pružili crveno-bijeli ostala u sijenci povrede Erona Vajta.

Klub sa Kalemegdana objavio je saopštenje u kom su naveli ozbiljnost povrede svog košarkaša, ali izrekli optužbe na račun protivnika.

Kako navode iz Zvezde, ekipa Panatinaikosa nije pokazala sportsku reakciju nakon nemile situacije koja se desila na utakmici, niti je medicinsko osoblje grčke ekipe priteklo u pomoć Vajtu koji je bivši igrač zelenih iz Atine.

Međutim uslijedio je odgovor PAO-a u kojem govore kako ne žele komunikacione igre preko leđa povrijeđenog igrača.

– Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrijednosti kao klub. Ne postoji slučaj, preko leđa povrijeđenog sportiste da uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da će što prije savladati ozbiljnu povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket – navode u saopštenju.

Dodali su i da medicinski tim nije pošao sa njima u Minhen, pa je to razlog zašto niko nije pritekao u pomoć Vajtu.

– Što se tiče ‘nedostatka reakcije’ našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavijestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski ljekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uvjeravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, nešto što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta, zahvaljujemo im se na tome – zaključili su iz Panatinaikosa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име