Pavićević
Pavićević
Košarkaši Mornara otputovali su u Istanbul gdje ih sjutra očekuje prva utakmica „E“ grupe FIBA Eurokupa protiv domaćeg Bahčešehira, a njihov trener Mihailo Pavićević kaže da ima osjećaj kao da vodi dvije različite ekipe – jednu na treninzina, drugu na utakmicama.

„Što se tiče treninga nemam apsolutno nikakve primjedbe na račun igrača i njihove igre, ali kad dođu utakmice potpuno smo dekoncentrisani, pravimo početničke greške i u napadu i u odbrani. A igrači znaju da treba da igraju potpuno bez opterećenja, odnosno od početka smo im stavili do znanja da ne jurimo rezultat ove sezone, niti smo sebi postavili bilo kakve ciljeve. Jedini cilj nam je, zapravo, bio da obezbijedimo opstanak i onda ako šta uradimo.“ rekao je Mihailo.

On nije siguran da ovaj meč u Turskoj može da donese preokret.

„Nisam siguran da nam ova utakmica dolazi u pravom momentu. Gostujemo ekipi koja je jedna od najkvalitetnijih u turskom šampionatu. Klub je sa ogromnim budžetom, doveo je sve vrhunske igrače. Ne vjerujem da je ta utakmica najbolja za vraćanje samopouzdanja, ali probaćemo da odigramo što je moguće bolje i da se fokusiramo na ono što je nama najbitnije.“, rekao je Pavićević

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име