Pavićević: Dejvis je nestao

Već treći košarkaš Mornara u prethodnih par sezona “nestaje” tokom sezone iz Bara, a Mihailo Pavićević na pres konferenciji kaže da klub ne zna gdje je Kori Dejvis.

Prethodne sezone klub je napustio a da se nikom nije javio Džoni Hamilton koji je stigao na pozajmicu iz Fenerbahčea.

Prije dvije godine iz Bara je “pobjegao” i Bronson Kenig.

Danas u ekipi nije bilo Dejvisa, a Pavićević je rekao da je igrač prvo odbio da trenira, pa da igra utakmicu i po povratku iz Soluna “nestao” iz Bara.

“Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Dejvisa smo angažovali potragu. Čovjek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu, Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravadajući to povredom. Čim smo došli, ljekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan. Ide prijava moja Disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, Fibi… Mislim da je ta priča završena”, rekao je Pavićević i nastavio:

“Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Proslijedili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gdje je – tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome”, poručio je Pavićević.

Postavi odgovor