Pavićević
FOTO: KK Mornar
Mihailo Pavićević, trener Mornara, obratio se medijima pred početak sezone i utakmice sa Cibonom u Baru.

„Zadovoljan sam onim što smo odradili u pripremnom periodu. Nikad to za trenera nije dovoljno, ali u ovom trenutku moram biti zadovoljan. Od prvog dana kad smo se okupili pa do sada, sve svoje obaveze igrači su odradili na maksimalno profesionalan način. To je ono što smo tražili od svih njih i kad smo pravili ovu novu ekipu to nam je bio jedini uslov, znači, da smo svi kao jedan, da pravimo pravu, sportsku, radnu atmosferu i mislim da smo na dobrom putu da na tome istrajemo. Na dobrom smo putu i da napravimo igru koja će biti adekvatna uloženom trudu na treninzima.” – rekao je Pavićević.

Bez obzira što više nemamo zvučnih imena to nikako ne znači da ćemo imati slabiji tim nego prošle godine. Trenerski posao se i sastoji od toga na napravi najbolji mogući tim od igrača koji su mu na raspolaganju, još ukoliko su ovako dobri i vaspitani momci, onda je milina raditi na tome. 

Prva utakmica u bilo kom takmičenju je teška. Sa posebnim nabojem. Cibona je takođe renovirala tim. Prošle godine se oslanjala na mlade igrače koji su stariji i iskusniji za godinu. Po rezultatima u pripremnom periodu vidi se da su napredovali. Gosti zaslužuju respekt. Ne dijelimo ekipe na bolje i lošije, jer ove sezone loših i nema. Maksimalnom ozbiljnošu ulazimo u duel sa Zagrepčanima. Nema tu prevelike filozofije, tražim od svojih košarkaša da igraju onako kako treniramo. Ukoliko tako bude biću srećan nezavisno od rezultata.“ – rekao je Pavićević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име