Pavićević
ABA: Pavićević
Mihailo Pavićević, trener Mornara iz Bara, kazao je pred derbi ABA lige sa Partizanom, da su njegovi igrači mnogo svježiji i odmorniji nego što su bili u prethodnom periodu.

„Svi smo se odmorili i fizički i psihički poslije svega kroz šta smo prošli. A u kakvoj smo formi vidjeće se kad dođu utakmice. Pauzu smo pokušali da iskoristimo na najbolji mogući način, iako nismo bili kompletni zbog igrača koji su nastupali za svoje nacionalne selekcije. Ali, šta je tu je, kako nama tako i drugima. U goste nam dolazi Partizan. To su derbiji o kojima ne treba mnogo da se priča. Prija nam što se utakmice koje igra Mornar proglašavaju derbijima. Na tu činjenicu smo, s pravom, ponosni”, kazao je trener Mornara.

Ekipa iz Bara nije na raspolaganju tokom pauze imala samo igrače koji su imali obaveze u svojim reprezentacijama – Vranješ i Bjelica (Crna Gora), Jeremić (Srbija) i Lazić (BiH).

Pavićević se osvrnuo i na protivnika.

„Sastavljen je od iskusnih igrača, gro tima je ostao od minule sezone, zaslužuje svaki respekt. To je ekipa koja pretenduje na sam vrh ABA lige. Sticajem okolnosti, nisu otvorili sezonu kako su očekivali, ali nisu ni jedini. To nas neće zavarati da pomislimo da Partiizan nije na onom nivou na kojem bi trebalo da bude. Daleko od toga. ‘Crno-bijele’ izuzetno cijenimo, jer ekipa koja je sastavljena od takvih igrača mora da se poštuje”, kazao je Pavićević.

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име