Pejton
Twitter/Pejton
Od svog penzionisanja, Pejton nikada nije radio za neku NBA franšizu. Geri Pejton je zainteresovan da postane trener neke ekipe iz NBA lige i dostupan je da se pridruži stručnom štabu kao pomoćnik.

„Ranije sam razgovarao sa ekipama o treniranju, ali tajming nije bio dobar. Vjerujem da sam sada spreman da radim kao asistent”, rekao je Geri za Jahu Sports, Krisu Hejnsu u telefonskom razgovoru u četvrtak uveče.

„Mnogim mladim NBA igračima fali samo mentorstvo da postignu svoj stvarni potencijal. Volio bih da se pridružim NBA ekipi gdje mogu da pomognem treneru, i kao mentor naučim igrače šta je napornan rad, fokus i odlučnost kako bi postali pozdani igrači i dali doprinos u uspjehu tima.”

Geri je igrao na poziciji pleja, a izabran je u 1. krugu kao 2. pik 1990. godine od strane Sijetl Supersoniksa. U svojoj sedamnaestogodišnjoj NBA karijeri, Pejton je ostvario mnoge uspjehe. Osvojio je jedan NBA naslov, te je jednom izabran za obrambenog igrača godine. Pejton je deveterostruki NBA Ol Star, dok je devet puta biran u NBA tim sezone i devet puta NBA defanzivni tim sezone.

2 KOMENTARI

  1. Geri Pejton…Detlef Šrempf…Šon Kemp…milina..danas 3 igraca iz nekog tima da zapamtim…da me strijeljas ne mogu jednog potrefit

  2. Daj Boze,taj bar zna sta je prava kosarka da nije samo sutiranje trojki vec da u kosarci postoji i odbrana ali nikada se kosarka nece vratiti na staro nazalost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име