Perinčić
Aba liga/Perinčić
Ivan Perinčić, šef stručnog štaba Zadra, pred sjutrašnju utakmicu sa podgoričkom ekipom SC Derbi rekao je da ih očekuje zahtjevna i važna utakmica.

“Čeka nas jedna zahtjevna utakmica u kojoj moramo pristupiti na pravi način i igrati kao ekipa, jedino tako možemo računati na pozitivan rezultat. SC Derby je u prošlom kolu doživio nezgodan poraz od Mege i protiv nas će sigurno htjeti ostaviti puno bolji utisak, na domaćem parketu, pred svojom publikom. Radi se o jednoj dobroj ekipi, koja ima nekoliko igrača koji su već neko vrijeme zajedno, a doveli su dobra pojačanja na pozicijama koje su im nedostajale.” rekao je Perinčić i nastavio:

“Mi ćemo pripremiti sve što moramo, već smo proučili njihovu igru i vidjeli smo na što moramo obratiti pažnju. Mi ćemo napraviti sve da nastavimo gdje smo stali nakon utakmice protiv Partizana, koja je bila jedan put i pokazatelj kako moramo izgledati na parketu.” – rekao je Perinčić.

Košarkaš Zadra, Antonio Jordano, vjeruje da je recept za pobjedu partija kao protiv Partizana.

“Prije svega moramo pristupiti utakmici kao što smo protiv Partizana, mislim da nam to mora biti neko mjerilo i vodič u kojem smjeru trebamo ići dalje. Pokazali smo da možemo igrati protiv najjačih ekipa u ligi, samo ako smo maksimalno fokusirani i ako igramo kao ekipa.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име