Porter
Isaiah J. Downing/Michael Porter Jr/REUTERS via Guliver image
Majkl Porter Džunior, košarkaš Denver Nagetsa, koji bi trebalo da produži ugovor sa ekipom iz Kolorada izjasnio se da ne želi da primi vakcinu protiv korona virusa.

Sve je više igrača koji ne žele da prime vakcinu protiv korone. Nakon Endrju Viginsa, Kajri Irvinga, Bredli Bila sada se protivi vakcinaciji i saigrač Nikole Jokića.

Vigins i Irving bi mogli zbog toga da imaju ozbiljne probleme jer San Francisko i Njujork ne dozvoljavaju ulazak u hale onima koji nisu vakcinisani. Porter i Bil takav problem za sada nemaju u Denveru i Vašingtonu.

„Što se mene tiče, imao sam kovid dva puta. Vidio sam kako mi tijelo reaguje i iako su šanse male sa vakcinom i dalje postoji neka šansa da imaš lošu reakciju. Meni to nije prijatno„, rekao je Majkl Porter Denver postu.

„Stanovišta sam da definitivno ne treba da bude obavezna. Treba svako da odluči za sebe. Ako hoćeš da primiš vakcinu jer ćeš se tako osjetiti zaštićeniji onda je primi. To je dobro za tebe. Ali ako se ne osećaš sigurno onda nemoj da je uzmeš„.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име