ABA Predsjednik
FOTO: ABA liga

Na inicijativu predsjednika FMP-a, zakazana je Vanredna Skupština ABA lige, koja će biti održana 16. aprila.

Predsjednik FMP-a, Đorđe Avramović, kao predsjedavajući takmičenjem, uputio je poziv ostalim klubovima, što je potvrđeno u saopštenju.

-KK FMP obavještava košarkašku javnost da je predsjednik našeg kluba gospodin Đorđe Avramović kao predsjedavajući regionalnog takmičenja ABA lige jtd, zajedno sa članovima rotirajućeg predsjedništva u kome se nalaze i potpredsjednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio dana 31.03.2021. godine poziv za Vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sjednica je uredno zakazana za 16.04.2021.godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige od strane jedinog legitimnog tijela koje može da sazove Skupštinu, a to je predsjedništvo ABA lige jtd u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dvije Skupštine ABA lige održane 16.07. i 23.07.2020. godine u skladu sa važećim aktima Aba lige.

KK FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16.04.2021. predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu jtd za opšte dobro košarke u cijelom regionu.

KK FMP u prilogu ovog saopštenja dostavlja i poziv svim članovima ABA lige za vanrednu Skupštinu (koja će se održati 16.04.2021. godine) sa dnevnim redom koji je predviđen za zasijedanje Skupštine-, navodi se u saopštenju iz Železnika.

2 KOMENTARI

  1. Još nije izvršena svojinska transformacija ABA iako je Zvezda podnela tužbu Trgovinskom sudu u Zagrebu…Vlasnički udio još uvijek imaju MZT, Olimpija, Cedevita iako ti klubovi nisu članovi ABA…Još uvijek nije stavljena tačka na neodigranu utakmicu prošle sezone Budućnost Zvezda..Očigledno je da neko u ABA vrši opstrukciju…Nekoliko sjednica nije održano jer je predstavnik jednog kluba stalno na “službenom putu”. Zamjenik ne postoji..

  2. I iza ovog stoji Covic. A ko drugi?
    Mozda pravi oproštajno veče i odlazi iz mutiranog Fmp-a i zeli da počasti drustvo a mozda je tema kako da se svi udruze protiv Bokana..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име