PRINTEZIS: I dalje vraćam energiju

Bivši reprezentativac Grčke i igrač Olimpijakosa Jorgos Printezis govorio je o nekadašnjem saigraču Vasilisu Spanulisu i trenerskoj karijeri.

Nedavno penzionisani Grk govorio je o Spanulisu. Trostrukom šampionu Evrolige biće odana počast na utakmici između Olimpijakosa i Olimpije iz Milana.

”Ovakav dan svaki sportista sanja i svi smo iščekivali ovo. Presrećan sam zbog Vasilisa. Dijelili smo razne momente van i na terenu. Nije samo do takmičarskog aspekta već i do veze koju smo izgradili tokom godina.” rekao je Printezis.

Upitan je dvostruki šampion Evrolige o mogućnosti da postane trener.

”On je postao trener na neki svoj način. Što se mene tiče, ja sam i dalje u procesu vraćanja energije i želim da se vratim na fabrička podešavanja. Vjerujem da mi se um vraća na košarkašku atmosferu.” poručio je Jorgos.

Našalio se na kraju na račun Spanulisa, a tiče se jedne stvari koja bi se svaki put dogodila kada bi tim iz Pireja otišao na Fajnal For Evrolige.

”Možda nije sujevjeran ali zanimljivo da svaki put kada bi otišli na F4, njegova žena bi bila trudna. Da li je to slučajnost ili ne, ko to smije da kaže?” zaključio je Printezis.

Postavi odgovor