Radončić
Twitter/Radončić
Dino Radončić, reprezentativac Crne Gore, igrač španske Gipuckoe u razgovoru za “Marku” otkrio je da je prošle godine želio da napusti košarku.

Radončić je bio veliki talenat i nada Real Madrida ali kada je prešao na seniorski nivo nije uspio da pronađe pravi ritam.

“Kada sam napustio Mursiju u februaru, imao sam dileme šta da radim sa životom. Nisam uživao u košarci, nisam sa radošću išao na treninge. Razmišljao sam da ostavim košarku. Ali, radom i posvećenošću ponovo su došle lijepe stvari i nadam se da će ih biti još. Ne želim nikome da prolazi kroz to”, kazao je Radončić.

Dino je ljetos dobio ponudu Saragose, prihvatio je, a zatim ga je klub proslijedio na pozajmicu u Gipuckou iz San Sebastijana.

“Ponuda Saragose me motivisala, na ljeto sam morao da odlučim šta dalje. U Gipuckoi sam našao pravo mjesto, u timu sam koji mi dozvoljava da igram, da pravim greške i koji mi vjeruje. Mislim da sam na vrhuncu dosadašnjeg dijela karijere. Prolazio sam kroz teške momente da bih stvorio reputaciju u ACB ligi, ali nisam odustao i na to sam ponosan. Imam samo 22 godine, a čini mi se ponekad kao da imam 30, jer sam već dugo na sceni. Ali, tek sam, zapravo, na početku, imam još mnogo da pokažem”, rekao je Radončić.

U mlađim selekcijama Reala igrao je sa Lukom Dončićem.

2 KOMENTARI

  1. Decko igra u najjacoj ligi Evrope i ove godine ima znacajnu minutazu i odlicne cifre! Samo bijednici, kompleksaši i sami sobom nezadovoljni ljudi mogu da kritikuju mladog momka i da ga ne podrže …

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име