radonjić
Ales Fevzer/Cedevita Olimpija
Dejan Radonjić – trener košarkaša Crvene zvezde nakon pobjede nad Cedevita Olimpijom, rekao je da je iza njegove ekipe veoma težak period i da on sa sobom nosi određene posledice.

“Posle izuzetno teškog perioda za nas, koji je predugo trajao, kao i teškog ritma, korone… Ostali smo skoro bez čitavog tima i nismo predugo bili zajedno. Trenažni proces je trpeo, pokušali smo nekoliko dana pred meč u Evroligi da uradimo koliko je moguće, tamo je bilo evidentno da je to bilo evidentno daleko od onoga što smo igrali pre tih problema i te pauze od preko 20 dana”, rekao je Dejan Radonjić.

“Ritam koji je iziskivao da nosimo sve te napore i probleme koje smo imali, došli smo da igramo protiv Olimpije, koja je dobra i stvarno imam samo reči hvale i respekt za njih. Napravili su dobre promene, dobro igraju i tokom meča je bilo evidentno da smo neke stvari malo bolje radili nego što je bilo u Francuskoj, ali bilo je tu jako puno stvari koje nisu bile dobre i koje nisu tipične za naš tim, koji mora da igra sa energijom, a u ovom trenutku je nema, s obzirom na sve okolnosti”, naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je potom sumirao dramatičnu pobjedu protiv “zelenih”.

“Početak je bio vrlo mekan, čak i više od toga. Odbrana je bila izuzetno loša, malo smo se konsolidovali pred kraj prve četvrtine i u drugoj nešto bolje to radili. Ponavljam, uz greške koje nisu tipične za nas. U nastavku smo imali bolje intervale, ali generalno opet je to bilo ‘up and down’, gde smo pravili razliku, padali, pravili greške i na kraju dozvolili da iz naše prednosti dođemo u zavidan minus u završnici. Ovo nam je koja već gusta završnica. Uspeli smo da u zadnjim minutima budemo dobri, da odbranimo, pogodimo i da dođemo do izuzetno važne pobede”, podvukao je Radonjić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име