Radonjić
twitter: dejan radonjić

Dejan Radonjić je u Beogradu okupio prvotimce Crvene zvezde, koji su spremni za novu sezonu.

Skoro svi. Trener Dejan Radonjić je na okupljanju govorio o brojnim temama, a dotakao se i otkazivanja puta u Grčku.

– Rekao bih da smo od samoga starta imali određene probleme što se tiče tih povreda koje su se desile ranije. Nadali smo se da će to brzo da prođe i očekivali da ćemo imati mogućnost da možemo te pripreme da uradimo kako smo želli. To je koliko toliko bilo moguće do turnira u Minhenu, kad su se ti problemi prije turnira povećali, što nas je navelo na razmišlanje da bi odlazak u Grčku donio mnogo problema koji su i sada jako veliki za nas – rekao je Radonjić i dodao:

– Trudimo se da funkcionišemo i da prevaziđemo situaciju. Čekamo da povratkom igrača pokušamo da uradimo nešto do početka prvenstva i Evrolige i da budemo spremni za te prve izazove. Definitivno da nećemo biti kompletni u prvom meču protiv Splita. Tačnije, bićemo bez dosta igrača. Nadam se da to neće da se osjeti u rezultatskom smislu – istakao je trener crveno-bijelih.

Eron Vajt je već u prijateljskoj utakmici “zaradio” ozbiljnu povredu, pa je Radonjić otkrio i koliko ga neće biti na parketu.

– Kao što znate, Vajta čeka duža pauza, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći ko će koliko biti odsutan. Ono što mogu da kažem je da ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji – kaže crnogorski stručnjak.

Govorio je i o zamjeni za Vajta.

– Situacija je kao što sam rekao teška i svi smo svjesni toga. Što se tiče toga, analiziramo situaciju i probaćemo da nađemo najbolja moguća rješenja, vidjećemo šta će da bude. U ovom trenutku smatram da je apsolutno bitno da procijenimo koliko se oporavljaju – kaže Radonjić, pa poentira:

– Jer nije samo Aron koji je minimum tri mjeseca van terena po riječima doktora, ali da vidimo i za ostale igrače da li je to 10 ili 15 igrača van terena.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име