Radonjić

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde govorio je o utakmici polufinala ABA lige i o stanju njegovih košarkaša pred utakmicu.

Zvezda će treći meč protiv Igokee ponovo igrati u prijestonici Srbije, a utakmica je na programu u utorak od 18.30 časova.

Radonjić je najprije otkrio da je Kori Volden odradio trening sa ekipom i da će, u odnosnu na prethodna dva meča ući spremniji.

– Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletski odličan tim koji vješto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u ovom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum – rekao Radonjić.

On je dodao da problem ima i Ognjen Dobrić.

– Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će ‘stisnuti zube’ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču u kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobjeda – zaključio je Dejan Radonjić.

Kori Volden najavljuje da saigrači i on moraju da pokažu bolji stav u odnosu na drugi meč.

– Moramo sa mnogo boljim stavom da uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo „udarac pravo u usta“ u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo.Ovo je „do or die“ utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo: Dodatni napor i dodatna motivacija. Jako dobro smo svjesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem – poručio je Volden.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име