Radonjić

Već duže vrijeme traje potraga Crvene zvezde za pojačanjem na poziciji centra. Ne ide baš najbolje crveno-bijelima o čemu je govorio i trener Dejan Radonjić.

Trener prvaka ABA lige je više puta napomenuo da se čeka još samo centar kako bi ekipa bila kompletna za narednu sezonu.

Do tada, kako bi održavao formu, sa Zvezdom trenira nekadašnji košarkaš Maik Cirbes, mada je vrlo teško očekivati da će i dobiti ugovor za narednu sezonu.

No, kako je u sportu sve moguće, ne bi bilo kompletno iznenađenje da Njemac ipak odigra sezonu u Beogradu. Do tada, Zvezda se i dalje fokusira na tržište i potragom za centrom.

Jedno od imena koje se provlačilo poslednjih dana je ono Matijasa Lesora, mada su finansije problem u dogovoru dvije strane.

– I dalje smo u procesu traženja igrača na poziciji pet, kao što je i rečeno ranije. Još uvijek nismo došli do momenta kada bismo mogli da saopštimo da smo riješili to pitanje. Pominje se mnogo imena, sve nas to prati, tu smo da pronađemo rješenje koje će donijeti poboljšanju kvaliteta timu. Dovoljno smo blizu toga, ali i dovoljno daleko tako da trenutno ekskluzive – nema – rekao je Dejan Radonjić za BH basket.

Nije poznato ko je osim Francuza pik za novu startnu peticu koja će dijeliti minutažu sa Ognjenom Kuzmiće, a u nekoj varijanti i Eronom Vajtom na poziciji pet.

Nema Radonjić i Zvezda još puno vremena da pronađe rješenje pošto nova sezona u ABA ligi kreće za 20 dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име