Radonjić
Twitter/Radonjić
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić oprezan je pred duel sa Asvelom za koji tvrdi da je jedna od fizički najdominantnijih ekipa u Evroligi.

„Asvel je u dobrom ritmu i sjajnoj formi. Vezali su tri pobjede, takođe tokom dosadašnjeg dijela sezone pokazali kvalitet u nekim velikim pobjedama poput one nad Barselonom, ali i vrlo dobrim igrama u gostima kao što su bile u Vitoriji i Pireju„, istakao je Radonjić i dodao:

„Radi se o jednoj od fizički najdominantnijih ekipa u ligi, izvanredne su atlete, dugo su na okupu i igraju vrlo čvrstu odbranu što ističu kao najveći adut. Sve to govori da se radi o izuzetno ozbiljnoj ekipi, potrebno je da osim vrlo visokog energetskog nivoa, odigramo dobru i čvrstu utakmicu sa maksimalnom koncentracijom tokom svih 40 minuta.„ – rekao je Radonjić.

Bek Kori Volden poručuje da Zvezda mora da odgovori na čvrst stil rivala.

„Asvel je skup sjajnih atleta, uigrana ekipa koja je dugo zajedno i igra vrlo čvrstu odbranu, što se vidi i po rezultatima u poslednjih nekoliko kola. Zadržavali su rivale na prosjeku od 73-74 poena. Pobjede u nizu govore da su u odličnoj formi i rasterećeno, u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Želimo da odigramo borbenu i mušku utakmicu u kojoj ćemo da odgovorimo na njihov fizički stil koji forsiraju„, rekao je Volden.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име