Radonjić
Aba liga/Radonjic

Radonjićeva Zvezda je već sjutra na novom ispitu i poćiće će prsa u prsa sa FMP-om na domaćem terenu.

-Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet i pokazala ga je pobjedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije, i dalje i takmičarski cilj u ligi. Sa promjenom trenera (Vanja Guša prim. aut.)  i dolaskom trojice igrača ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč – rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić, a slično razmišlja i košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Dobrić.

-Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri – zaključio je Dobrić.

U regionalnom takmičenju učinak crveno-bijelih je 17-3, a FMP-a je 8-12.

Međutim ni nakon ovog meča Radonjić i igrači neće moći da predahnu, pošto će u Beogradu u utorak i četvrtak gostovati Armani i Makabi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име