Radonjić
Aba liga/Radonjić
Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, poručio je da bez obzira na sve probleme koje ekipa ima, moraju dati svoj maksimum u meču sa Fenerbahčeom.

Crvena zvezda u Istanbul ide u četvrtak tokom dana gdje ih očekuje otvaranje evroligaške sezone protiv Fenera.

„Nejt Volters i Lazarević su tokom nedelje odradili sve treninge, Uskoković takođe. Dobrić i Davidovac putuju sa nama, ali neće igrati, jer još nisu spremni za to. Cirbes je van ekipe u izolaciji i čekamo rezultate testova. Uz Branka Lazića i Erona Vajta koji su van, ostali momci su tu spremni da daju sve od sebe”, rekao je Radonjić.

Tim sa Malog Kalemegdana očekuje veliki izazov u Turskoj.

„Fenerbahče je napravio nadogradnju u svom timu u odnosu na prošlu sezonu. Imamo igrače koji su nosili tim u prethodnim godinama, a uz to su uspjeli da angažuju jedan broj kvalitetnih i iskusnih igrača. Na nama je da izađemo na teren bez obzira na kvalitet, i da damo maksimum. Svjestan sam svih problema koje imamo, ali idemo da damo sve od sebe, i bez obzira na to koliko igrača imamo na raspolaganju, uradimo sve da se pokažem o najboljem svijetlu“, proučio je Radonjić.

„Polazna tačka je da popravimo utisak u odnosu na prošlu sezonu. Nije realno pričati o drugim stvarima s obzirom na situaciju sa priprema koja nas prati“.

Meč u Istanbulu na programu je u petak od 19časova i 45 minuta.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име