Radonjić: Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe

Dejan Radonjić, trener Crvene Zvezde govorio je za medije o predstojećem meču Crvene Zvezde u Njemačkoj protiv Bajern Minhena u borbi za Top 8 Evrolige.

Bajern je trenutno u prvih osam, ali ništa nije osigurao. Trenutno tri tima su uključena u borbu da prestignu Bavarce, među kojima i tim Dejana Radonjića koji je otkrio da opet neće biti Ostin Holins i Branko Lazić.

Ovo je ključna utakmica da Zvezda zadrži šanse da uđe u Top 8, a toga je svjestan i trener Crveno-bijelih.

“Respekt za Bajern, svakako kvalitet i iskustvo su tu. Idemo u Minhen da odigramo najbolje moguće, daćemo sve od sebe. Pripremamo se za ovaj meč tako što smo najbolje moguće iskoristili period iza nas”, rekao je Radonjić.

Rekao je i o igračima koji nedostaju.

“Bez Lazića smo minimum mjesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Vidjećemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega”.

Mediji su ga upitali koliko mu znači meč protiv Bajerna i razmišlja li već sad o Žalgirisu.

“U ovim našim trenutnim okolnostima svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u situaciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak. Trenutno uopšte ne razmišljam o meču protiv Žalgirisa”, zaključio je crnogorski stručnjak.

Postavi odgovor