RADULJICA: Nijesam dobio šansu ni zasluženo poštovanje u Zvezdi

Novi centar grčkog Marusija, Miroslav Raduljica, u jednom intervjuu govorio je o prošloj sezoni koju je proveo u Crvenoj zvezdi Meridianbet-u.

Raduljica je u među crveno-bijele stigao u septembru prošle godine.

”Zanimljiva sezona u smislu, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Mislim da nezasluženo nijesam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije vidio u timu i da probam da se ja nađem negdje drugo. Samo mi je žao što nijesam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nijesam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filozofija. I ja sam je jako poštovao. On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se riječ i odluka poštuje.” rekao je Raduljica, pa nastavio:

”Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nijesam uspio da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica. Sve je to tako ispalo da sam presjedio cijelu sezonu, a nijesam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvijek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sjedeći na klupi zato što mu neko nije dao šansu, zar ne?” zaključio je Raduljica.

Postavi odgovor