Rašon Tomas
Rashawn Thomas/Twitter

Reprezentativna pauza košarkaša Partizana je potrajala, obzirom na to da su trenirali jače nego inače tokom sezone, što je potvrdio i centar Partizana Nikola Janković.

Rašon Tomas, kao veliki šaljivdžija ekipe istakao je da novi trener ne voli šale, te da mu je veoma teško izmamiti osmjeh.

Međutim, Tomas kod Saše Filipovskog još uvijek nema uspjeha.

Trener definitivno ne voli šale. Stalno ponavlja: “Bez šale”. Imamo nekoliko fora, koje moramo da upotrijebimo na terenu, da mu izmamimo osmjeh barem jednom tokom sezone. On je ozbiljan, nema šale sa njim – istakao je Rašon Tomas.

Pauzu u prvenstvu, crno-bijeli su dobro iskoristili i pripremali se sa duele koji slijede, najprije Mornar u ABA ligi, pa i Bahčešehir u Evrokupu.

Iskoristili smo ovo vrijeme, bacili smo se na posao. Većinom smo radili dva puta dnevno. Radili smo na osnovama, na građenju identiteta tima, na tome da budemo bolji kao cjelina. Znamo koliko su važne dvije naredne utakmice. Zbog toga smo jako radili tokom pauze, kako bismo se pripremili. Mornar je ofanzivno kvalitetan tim, zato trener stavlja akcenat na našoj odbrani. Želimo da to odradimo kako treba na utakmici – rekao je Tomas za TV Partizan.

Amerikanac je prokomentarisao i svoju partiju sa vječitog derbija, kada je za 37 minuta na parketu postigao 19 poena.

Nijesam znao da ću igrati toliko dugo. Bilo je to iznuđeno rješenje u trenutku, imali smo dosta povreda. Srećan sam što sam mogao da dam svoj doprinos u velikom meču. Zaista nijesam obraćao pažnju koliko sam minuta proveo na terenu, tek poslije meča sam to vidio. Srećan sam što je trener imao toliko povjerenja u mene – naglasio je krilni centar Partizana, Rašon Tomas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име