košarkaški agent Ražnatović
Meridianbet: Miško Ražnatović

Uprkos uvreženom mišljenju da je Vasilije Micić završio mandat na evropskom kontinentu oglasio se i njegov menadžer Miško Ražnatović koji je iznenadio svojom izjavom.

Kako Oklahoma ima pravo na dovođenje MVP-ija Evrolige, bilo je gotovo sigurno da će se naš košarkaš tamo preseliti. Međutim, Ražnatović tvrdi da angažman Micića u NBA ligu nije tako izvjestan.

– Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sjedi na klupi – rekao je Ražnatović za Večernje novosti.

Čak šta više, poznati agent ne isključuje mogućnost da Micić još nekoliko godina ostane u Evropi.

– Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna moraće da čeka na Vasu još koju godinu.

Podsjetio je Ražnatović na ono što je rekao prije četiri godine, a to je da postoji naslednik Miloša Teodosića.

– Izuzetno mi je drago zbog svega što mu se desilo. Mnogi ljudi me zovu i podsjećaju na moj intervju od prije četiri godine. Na pitanje da li imamo naslednika Teodosića, reka sam: “Imamo boljeg, samo treba malo da sačekate”.

I za kraj, agent Micića je otkrio da je dobijao pozive od nekih navijača Crvene zvezde koji su svojevremeno vrijeđali zvanično najboljeg košarkaša u Evropi.

– Zovu me i neki drugari koji navijaju za Zvezdu. Kažu: “Koliko smo ga vrijeđali kada je prodavao lopte dok je bio u Zvezdi”. Isto sam im odgovorio: “Trebalo je da imate više strpljenja”. Vjerovao sam u njega od trenutka kad sam ga prvi put vidio – zaključio je Ražnatović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име