Ražnatović
Twitter/Ražnatović
Miško Ražnatović, menadžer Vasilisa Spanulisa, vjeruje da njegov igrač može odigrati još jednu sezonu u Evroligi.

„Želio bih samo da naglasim da imam drugačije informacije u odnosu na ono što su neki grčki mediji prenijeli tokom vikenda. Nema napetosti između njega i Olimpijakosa. Bili i Olimpijakos su jedno tijelo. Imaju dugu vezu koja traje duže od decenije. Razgovaraće i tada će biti donijeta najbolja odluka za klub i igrača. Ne znam da li će nastaviti da igra, ali moje mišljenje je da bi trebalo da igra bar još godinu dana. Ima 39 godina, ali njegovo tijelo i kondicija su savršeni.” rekao je agent i nastavio:

“Poslije poslednje operacije, nije imao zdravstvenih problema. Može da igra, ne kao zvijezda tima, već sa posebnom ulogom od 15 minuta, budući da je mentor mlađim momcima i može biti od veće pomoći nego ove sezone. Nakon razgovora sa čelnicima kluba, odlučićemo šta ćemo raditi“, rekao je Ražnatović za emisiju „Jump Ball“ na grčkoj nacionalnoj televiziji.

Na pitanje šta će se desiti ako Olimpijakos odluči da ne produži ugovor sa Spanulisom, Miško je odgovorio:

„Spanulis sigurno neće praviti neke prepreke, niti vršiti pritisak na Olimpijakos. Ako klub želi da krene u drugom pravcu, mislim da neće biti problema. Ali, uzmimo primjere poput Rejesa i Gasola. Mislim da ti momci nisu ni blizu fizičke pripremljenosti kakvu Spanulis ima. To bi bio moj argument. Možda ne možete da uradite ono što ste radili prije 10 godina, ali možete da pomognete Olimpijakosu da se vrati u plej-of.“ – rekao je Ražnatović.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име