Redik
Twitter/Redik u Dalasu
Sjajan posao odradila je ekipa Dalas Maveriksa time što je dovela Džej Džej Redika i Nikola Melija iz Nju Orleansa. 

Mavsi su Pelikansima poslali iskusnog Džejmsa Džonsona, plus mladog Vesa Ivundua, te pika druge runde. Dalas je ovim potezom pojačao ekipu sa šuterima, što bi trebalo da pomogne Luki Dončiću i ekipi.

Uprkos svim očekivanjima i pisanjima medija u poslednjim nedeljama, na kraju je Kajl Lauri ostao u Toronto Reptorsima. Prvi čovjek Reptorsa Masaj Udžiri nije na kraju uspio da pronađe adekvatan paket za Laurija, iako su se u vezu sa njim poslednjeg dana prelaznog roka dovodili Los Anđeles Lejkersi, Filadelfija i Majami.

Toronto je odradio barem jedan trejd prije kraja prelaznog roka. Bek Terens Dejvis je završio u Sakramentu za budućeg pika druge runde.

Takođe, u Nju Orleansu je ostao i Lonzo Bol. Najstariji od braće Bol bio je meta više klubova, ali na kraju su Pelikansi ipak odlučili da ga zadrže. Međutim, već sada se najavljuje da će Njujork Niksi od ljeta krenuti u snažnu ofanzivu na Lonza Bola, što njegov otac Lavar Bol sigurno neće propustiti da iskoristi zbog marketinga i novca koji se vrti u tom gradu.

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име