Sašo Filipovski
Sašo Filipovski/Twitter
Potraga za novim trenerom Partizana je završena, jer kako saznajemo na klupu crno-bijelih će sjesti Sašo Filipovski.

Ovu informaciju klub je danas ozvaničio, a priliku da debituje na klupi crno-bijelih, Filipovski će imati već u petak, kada u Beograd, u okviru šestog kola ABA lige dolazi Zadar.

Kako na sajtu kluba navode, sportski sektor Partizana, na čelu sa Nikolom Lončarom, je obavio razgovor i predsjedniku Ostoji Mijailoviću predložio angažovanje Filipovskog. Predstavnici Upravnog odbora su usvojili predlog, a potom je i postignut konačan dogovor sa slovenskim strategom.

Zvanična promocija trenera zakazana je u petak, od 14 časova.

Takođe, došlo je do izmjena i u stručnom štabu, pa će pored Filipovskog biti i asistent Boban Mitev i kondicioni trener Vladan Radonjić, a Dejan Mijatović se se baviti mlađim kategorijama.

U dosadašnjoj karijeri, slovenački trener je predvodio Monako, Banvit, Olimpiju, Zjelonu Goru, Lotomatiku, Lokomotivu Rostov i Turov, a bio je i asistent Duška Vujoševića u ekipi moskovskog CSKA.

Ugovor sa Vladom Šćepanovićem je sporazumno raskinut, kako iz kluba navode na obostrano zadovoljstvo, te se zahvaljuju legendi „crno-bijele i naše košarke“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име