Šekil i Barkli stali na stranu Jokića!

3
14
Barkli Šekil
Twitter: Barkli i O'Nil

Legende NBA lige, Šekil O’nil i Čarls Barkli, komentarisali su sukob između Jokića i Morisa i stali u odbranu Srbinu.

Naime, srpski košarkaš je nakon nesportskog faula Morisa, udario u leđa krilo Majamija, koje je potom završilo na parketu.

“Insajd kru” koji čine čuveni NBA komentator Erni Džonson, Keni Smit i legende Barkli i O’nil, komentarisali su ovaj sukob.

Poznati obojica kao igrači koji nisu bježali od sukoba, čak su i sami imali tuču, Čarls i Šek su stali u odbranu prošlogodišnjeg MVP-a.

Prvi je svoj komentar dao Čarls.

– Koga ovdje treba suspendovati? Ako suspenduju jednog, moraju i drugog, ne smiju samo Jokića. Ovo nije pravedno. Jokić neće dobiti platu za taj jedan meč. Igrač koji je započeo sve ovo je prošao lakše, obojica su morali biti suspendovani – izjavio je Barkli.

Isti stav imao je i Šekil.

– Kada me udariš, ne okreći leđa, jer bilo kako bilo, stajao ti naspram mene ili bio okrenut, odgovor slijedi. Trener Spolstra je branio svog igrača, ali Moris je kriv. Slušam razne budale kako napadaju Jokića. Ljudi moraju biti svjesni – ako si me udario, bolje ne okreći leđa, jer ja dolazim po tebe svakako. Ne možeš udariti nekoga pa mu okrenuti leđa – dodao je O’nil.

3 KOMENTARI

  1. Ovo oko Jokica uopste nije mala stvar, NBA je ovdje bila na velikim mukama. Sa jedne strane NBA mora da sprijeci takve stvari, zato su oni iz DNVR kao Mares i ostali pomiljali minimum 5 utakmica kazne, a mozda i 10… Tu se pominjalo i nekih Karmeolovih 15 utakmica mada se toga ne sjecam… Nevjerovatno je da su upravo komentatotori Denvera tu bili najpesimisticniji do su skoro svi drugi stajali na stranu Jokica… Sa jedne strane treba sacuvati ligu od ovakvih situacija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име