Sili
KKB/Sili
Di Džej Sili, košarkaš koji je pojačao Budućnost Voli ovog ljeta, u izjavi za CDM navodi kako jedva čeka da vidi navijače u “Morači”.

“Najveći razlog što sam u ovom timu su prošlosezonske igre Budućnosti, kada je imala šansu da osvoji ABA ligu. Imali su dobar tim uključujući pored igrača trenera i ostatak stručnog štaba. Takođe je značajno da igrači sarađuju sa dobrim trenerom jer jedino tako mogu da ostvare dobre rezultate”, rekao je Sili.

Veliki je optimista pred sezonu koja počinje u nedelju za ekipu iz Podgorice.

“Moja očekivanja su kao i svake godine, a to je da osvojimo titulu. Pored toga bitno je da igramo što najbolje možemo jer igrajući tako povećavamo šanse da osvojimo trofej. Biće sigurno teško, konkurencija je jaka sa nekoliko veoma kvalitetnih klubova. Međutim, borićemo se i dati maksimum da ispunimo naše ciljeve.”

Kaže da je atmosfera u ekipi sjajna.

“Saigrači prihvataju jedni druge, atmosfera je odlična, drago mi je da sam u ovakvom okruženju. Atmosfera je veoma važna za rezultat ekipe. Vjerujem da će dobra hemija pomoći ekipi da ispuni ciljeve postavljene pred početak sezone.”

Kada je u pitanju njegova uloga kaže:

“Zadovoljan sam sa pozicijom na kojoj igram jer mogu da stvorim prilike za sebe i saigrače. U Evropi sam takođe igrao na ovoj poziciji pa sam se lako uklopio u novi tim.”

Nada se punoj “Morači” mada po novim mjerama u dvorani može biti svega 100 navijača.

“Jedva čekam da igram pred publikom jer nam ona daje dodatnu energiju. U posljednjih godinu dana je iskreno bilo dosadno igrati bez navijača. Čuo sam puno dobrih stvari o navijačima Budućnosti. Znam da prave sjajnu atmosferu i jedva čekam da odigram meč pred njima”, zaključio je Di Džej Sili.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име