Simanić
Boriša Simanić / Twitter

Jako brzo je Boriša Simanić obezbijedio novo mjesto u klubu, nakon što je napustio Crvenu Zvezdu. Poznati agent Miodrag Ražnatović je potvrdio Simanićev novi klub.

U pitanju je Mega, koja je prije nekoliko dana dovela i Dragana Milosavljevića.

-Sportske karijere su pune uspjeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine, bio u gotovo beznadežnoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrijednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspio izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi!

Boriša Simanić, je u ovom trenutku godinu mlađi nego što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan.

Stoga je, Boriša, odlučio da na neki način prati put Bobana, i riješio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promijenio putanju svoje sportske karijere – napisao je Ražnatović na Instagramu.

Simanić je nedavno napustio Zvezdu u koju je stigao u sezoni 2015/16, iz FMP-a.

Period u dresu crveno-bijelih bio je prilično šarolik, od povremenih dobrih partija do i onih lošijih. Treneri su se mijenjali, ali je posle nekoliko godina došlo i do raskida saradnje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име