Simonović
Aba liga/Simonović
Marko Simonović i saigrači imaju velike probleme sa povredama, a danas se pojavio još jedan problem – Maik Cirbes je pozitivan na korona virus.

Na meč sa Fenerbahčeom će otputovati Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, ali samo kao podrška timu, jer neće igrati. Dok zbog povreda nema ni Branka Lazića ni Erona Vajta.

“Kreće Evroliga, jedva smo čekali da se to dogodi. Nažalost, dočekalo nas je sa mnogo zdravstvenih problema. Teško je pričati unaprijed. Imamo dosta problema. Oni imaju isto neke nove igrače i novog trenera Saleta Đorđevića koji je nama poznato lice. Želimo da vidimo gdje smo trenutno i da iz dana u dan probamo da dižemo igru i formu”, ističe Simonović.

Iskusni krilni igrač se tek vratio u ekipu jer je imao problem sa povredom.

“Bio sam oko dvije nedelje van terena, polako sam ušao u ritam, počeo da treniram. Evo danas se vidi šta se sve dešava sa Cirbesom. Pandemija svima pravi problem, na to su nam se nadovezale povrede. Mi nismo mogli da treniramo, radili smo četiri na četiri, nismo odradili košarkaški trening kako treba. Teško je napraviti prognozu. To je nezahvalno, posebno na startu sezone. Treba da se trudimo, da se koncentrišemo na svoju igru, biće i grešaka i dobrih stvari sigurno”, zaključio je Simonović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име