Smailagić
Twitter/Smailagić
Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je da je za njegov dolazak medju crno-bijele bio presudan dolazak Željka Obradovića i dodao da od predstojeće sezone “očekuje isto što i navijači”.

Definitivno je presudio Željko (Obradović) i uslovi o kojima sam pričao sa svima u klubu. To je stvarno glavni razlog, prvo trener pa onda uslovi“, rekao je Alen.

Osvrnuo se i na često pizanje šta očekuje od saradnje sa Obradovićem.

To ćemo još vidjeti. On je mnogo dobar trener i očekujem da napredujem uz njega. U prvih par treninga mi je pokazao da imam još da učim i da ću mnogo naučiti od njega“, rekao je Smailagić.

Nije mogao da sakrije oduševljenje koje je izazvao trener Partizana.

Oduševljen sam koliko on nama pokušava da objasni i koliko znanja ima. I da nam dokaže i pokaže da je on u pravu. I ako mi uradimo nešto, on nam pokaže da je moglo malo bolje“, rekao je on.

Alen je istakao da je dosta naučio u predhodnom klubu.

Napredovao sam i kao čovjek i kao igrač. Trenirao sam sa košarkaškim gigantima, od kojih sam mnogo naučio, i naučio sam o životu mnogo više, da košarka nije samo ono na papiru samo akcija“, rekao je on i dodao:

Dosta su radili na meni i šutu za tri poena, ostajali posle svakog treninga sa mnom i doveli taj šut do nivoa do kog nisam vjerovao da će biti, popravili su mi šut, korigovali i stvarno se vidi napredak“.

Od naredne sezone on očekuje samo jedno.

Očekujem isto što i navijači“, kratko je odgovorio Smailagić.

3 KOMENTARI

  1. Dakle drazi bjese golub na grani,nego vrabac u ruci,kada je golub odleprsao moze vrabac da ga zamijeni,niko nije za njega pokazao interes niti u Americi niti u Evropi,da ne bjese Partizana zavrsio bi u Primorskoj,Zadru eventualno u Splitu ili Borcu iz Cacka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име