Spanulis
Twitter/Spanulis
Dvanaest igrača, uključujući i Vasilisa Spanulisa i Kostas Adetokumboa, će početi treninge pod selektorom Rik Pitinom u srijedu.

Vasilis Spanulis je imenovan kao jedan od igrača na koje će računati Grčka reprezentacija na trening kampu prije kvalifikacionog Olimpijskog turnira. Njegov poslednji nastup za reprezentaciju je bio čak 2015. godine.

Kostas Adetokumbo, igrač Los Anđeles Lejkersa, trenutno je u Grčkoj zbog personalnih problema, ali će biti dostupan reprezentaciji najavljuju iz Federacije.

Janis Atinau, Vasilis Čaralampopulus, Nikos Čugaz, Vasilis Kavadas, Đanulis Larencakis, Kostas Papadakis, Jorgos Printezis, Nikos Rogavopulos, Kristos Salustros i Kostas Slukas su takođe na listi.

Igrači koji su imenovani će startovati trening kamp pod Rik Pitinom sjutra, u srijedu. Naravno, više igrača će se dodati kako se budu završavali plej ofovi u ligama gdje igraju grčki igrači.

Nakon treninga i pripremnih utakmica, Grci idu u Vitoriju u Kanadi. Na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu igraju protiv Kanade, Kine, Češke, Turske i Urugvaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име