Stef
Izvor: Instagram
Golden Stejt bolji od Denvera, Stef Kari ukrao šou.

Meč između Golden Stejta i Denvera završen je rezultatom 116:107. Kari je ubacio 53 poena i postao najefikasniji Vorios u istoriji. Uspio je da nadmaši i velikog Vilta Čembrlena. Uz Karija istakao se Grin sa 18 poena imao je i sedam skokova i isto toliko asisitencija.

Kod gostiju Jokić je postigao 27 poena, 12 skokova i 8 asistencija ali Nagetsima to nije ništa vrijedilo. Na sve, Denver je ostao bez Mareja koji je povrijedio koljeno u poslednjem minutu meča. U klubu se nadaju da povreda nije ozbiljna, i da će se u najkraćem roku vratiti na teren.

Stef Kari je već u prvoj četvrtini preskočio Čembrlena na vječitoj listi. Ubacio je 21 poen, imao je 10 trojki uz to šest skokova i četiri asistencije.

Takođe treba napomenuti da je on sedam mečeva u nizu postigao 30+ poena, što je najduža serija jednog igrača od 1966. godine.

Denver je izgubio dvije utakmice u nizu, ali je njima sada veća briga povrijeđeni Marej , jer bez njega im šanse padaju a na Jokića ostaje da nosi tim. Mnogi misle da ako Nikola ne odmori u finišu, neće imati dovoljno snage u plej-ofu.