Studentski centar
Twitter/Studentski centar
Dosadašnji Studentski centar od danas će nositi naziv SC Derby, nakon potpisa ugovora o sponzorstvu za kompanijom „Rastoder” iz Slovenije.

„Sa velikim zadovoljstvom predstavljam tim, stručni štab i novo ime. Vjerujem da ćemo profesionalnim odnosom na terenu i van njega zaslužiti maksimalnu podršku, koja nam je zaista potrebna. Glavni sponzor nam je internacionalno poznat brend Derby, a izuzetno nam je bitno što su sa nama slovenačka firma ‘Rastoder’ i uspješan čovjek sa ovih prostora, koji je želio da uloži u crnogorski sport”, rekao je predsjednik Studentskog, Zoran Kojičić.

Kompanija Rastoder sa sjedištem u Sloveniji prepoznatljiva je po Derby-ju, koji je jedan od vodećih brendova u svojoj branši.

Osnovna djelatnost kompanije je uvoz južnog voća, a glavni cilj - ponuditi svojim klijentima samo najbolji  kvalitet. Iz tog razloga, Derbi posluje i na tržištu organskog voća, a takođe je  dio lanca Rainforest Alliance, podržavajući održivu poljoprivredu i proizvodnju.

Generalni menadžer Studentskog, Đuro Ostojić je naglasio da je cilj opstanak u nikad jačoj ABA ligi.

„Prošle godine željeli smo da afirmišemo igrače, sada postavljamo nove, veće ciljeve. Ne skrećemo sa kursa, klub će služiti razvoju mladih, talentovanih igrača. ABA liga nikad nije bila jača, došlo je do raslojavanja, jer su tri-četiri ekipe jako kvalitetne, neke imaju aspiraciju za sredinu tabele, a dosta ih je izjednačeno i na jednu loptu će se boriti za opstanak. Cilj nam je da budemo konkurentni svima, te da uz naš osnovni cilj, razvoj mladih igrača, izborimo ostanak u društvu najboljih.

Bilo je dosta promjena. Nadam se da ćemo biti spremni za početak takmičenja. Nismo popunjeni na svim pozicijama, tražimo još jedno jako bitno pojačanje i krećemo u veliki izazov.” naglasio je Ostojić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име