Meridianbet: Marcus Morris & Luka Dončić

Trijumf Klipersa nad košarkašima Dalasa u petoj utakmici plej-of serije ostao je u sjenci “sukoba” između Markusa Morisa i Luke Dončića.

Naime, Moris je nagazio Luku i to na već povrijeđen zglob.

Nakon meča, Markus je porekao da se to desilo, iako su svi zapravo vidjeli da jeste.

Moris je napisao na svom “Twitter” nalogu da igra košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druga igrače. I da je ludo misliti da je nekog namjerno želio da povrijedi.

Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače. Da mislite da sam nekoga namjerno želio da povrijedim za mene je ludo. Deset godina igram protiv najboljih. Stvari ostavljam na terenu. Košarka nikada nije bila toliko ozbiljna da bih želio nekoga da povrijedim. I neću da se izvinjavam za ovo sr..e jer znam šta svakodnevno ulažem. Bila je greška, pomirite se sa tim. Igram da bih se takmičio.

O ovoj situaciji, oglasio se i Luka Dončić, koji je rekao:

Vidio sam, da. Logično, ja imam svoje mišljenje. Nadam se da nije bilo namjerno: Recite mi šta vi mislite jer će svi imati svoj stav? Ne želim da razgovaram sa njim.

Tokom cijelog meča mi je govorio ružne stvari i jednostavno ne želim da razgovaram sa njim. Samo se nadam da nije bilo namjerno, jer ako jeste to je zaista ružno.

4 KOMENTARA

  1. Nema ovo veze sa belcima i crncima..Ovdje je muka što je Luka ubacio trojku za pobjedu, a da nije Moris bi bio taj koji je riješio meč svojom trojkom.

  2. Moris je sramota za crne ljude. ovo je iz čiste zavisti što bijelac ubacuje 30+ svaku utakmicu. Morise bijelac je stvorio ovaj sport imaj poštovanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име