Sutjeska
Twitter/Sutjeska
Košarkaši Sutjeske počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj ih ponovo očekuju obaveze u ABA 2 ligi i domaćem prvenstvu.

Sa velikim promjenama u igračkom kadru, uz veliki broj novih igrača, izabranici Velimira Gašića će do petka trenirati u Nikšiću.

Nakon Nikšića pripreme će nastaviti na Žabljaku, gdje će do 3. septembra odraditi najteži, bazični dio priprema.

“Veliki broj igrača nam je otišao iz kluba. To su bili nosioci igre u prošloj sezoni Vulević, Milošević, Brzoja, Sejfić i Drašković, dok je Lalović završio karijeru. To je za nas bio veliki problem. Međutim, velikim angažovanjem ljudi koji vode klub i maksimalnim razumijevanjem, mi smo danas na kvalitetan način uspjeli da prevaziđemo taj momenat i jednostavno u razgovorima sa potencijalnim pojačanjima dobijemo igrače koji bi na adekvatan način nadomjestili one koji su otišli”, kazao je šef stručnog štaba Velimir Gašić.

Do sada su u tim iz Nikšića stigli, Radoje Vujošević, Vladimir Tomašević i Miloš Koprivica i Adi Zahiragić.

U narednim danima trener Sutjeske očekuje još pojačanja.

“Moramo da riješimo niz stvari prije priprema koje su planirane od 20. avgusta do 3. septembra. Poslije silaska sa planine ulazimo u seriju kontrolnih utakmica i mislim da ćemo u tom intervalu dobiti pravu informaciju kada je u pitanju početak sezone, šampionata i ABA 2 lige”, dodao je trener Sutjeske Gašić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име