luka tarlać
U trenucima kada je bio na pragu prvog tima Partizana, Luka Tarlać se povrijedio. Sinu legendarnog košarkaša Jugoslavije, Dragana Tarlaća, stradali su ligamenti. Pet mjeseci kasnije, ponovo je u trenažnom procesu.

Luka neće biti u sastavu crno-bijelih do kraja ove sezone, ali raduje njegov povratak treninzima.

-Pridružio sam se ekipi, mnogo je dobar osjećaj da ponovo budem tu. To je ta druga porodica, ostala su mi još dva mjeseca do kraja oporavka, za nedelju dana krećem da trčim, a ovog četvrtka idem u Minhen na još jednu kontrolu. Za sada sve ide po protokolu-, rekao je Tarlać za klupsku televiziju.

U trenažni proces vratio ga je sadašnji trener prvog tima, Aleksandar Matović, individualnim radom.

-Ništa se drugačije nije od njega očekivalo, dugo je već u klubu, poznaje sistem, poznaje kako sve funkcioniše i radi odličan posao. Vraća ekipu u život, a individualan rad sa mnom mu je bez stresa. Dobro radimo zajedno, spremamo se za sledeću sezonu kao i svakog ljeta i sve ide kako treba-

Kao i svaka povreda, i ova je bila teška, naročito psihički, ali pred Lukom je tek budućnost i velika karijera.

-U glavi je mnogo teško kada takvu povredu doživite sa 18 godina. Ali kada shvatite da ste još dijete i da je pred vama još mnogo godina, samo spustite glavu, siđete u rudnik i ponovo sve od početka. Sada sam krenuo iz minusa praktično, moram da ‘vratim’ nogu, pa onda košarku. Radi se, to je novi prostor za napredak-, zaključio je Luka Tarlać.

2 KOMENTARI

  1. Nikada mi nece biti jasni ljudi koji su nekada igrali za jedan od dva rivalska kluba, sto kao roditelji dozvoljavaju da im sinovi igraju za suprotan klub. Ja to ni u ludilu ne bih dozvolio.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име