Trener Majamija komentarisao Jokićev potez!

2
15
majamija Haslem
Nikola Jokić i Markif Moris / Twitter

Bruji još uvijek cijela Amerika zbog zaista skandaloznog poteza Nikole Jokića za koji ništa prijatno nema da kaže ni trener Majamija Erik Spolstra.

Iako je iskusni stručnjak u karijeri vodio preko 1.000 utakmica priznaje da ovako nešto još nije vidio na NBA parketima.

Zato stručnjak na klupi Majamija uopšte ne može da nađe riječi kojima bi opisao potez srpskog košarkaša.

– Ovo je bio veoma opasan i prljav potez. Markif je napravio faul, to je bio jedan od onih faulova za prekid kontre. To je učinio ramenom. Možda se čini da je kontakt bio jači, ali to je faul. Tako sam ja to vidio. Potez koji je uslijedio je apsolutno nepoželjan.

Ono što Spolstri vjerovatno najviše smeta je to što je Jokić Markifa Morisa udario sa leđa kada ovaj nije imao uopšte priliku da uzvrati i da se odbrani.

– Cijela ova situacija mogla je biti još ružnija da je Markif uzvratio Jokiću. Činjenica da je bio okrenut leđima kada je neočekivano udaren govori da je ovaj potez bio opasan.

– Video i slika govore više od hiljadu riječi – zaključio je trener Majamija.

Čeka se i zvanična odluka NBA lige koja će aktuelnog MVP-ija sigurno suspendovati barem jednu utakmicu, vjerovatno i više uz veliku novčanu kaznu.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име