Ognjen Jaramaz Trinkijeri
Ognjen Jaramaz/Twitter

Sjajne rezultate je ove sezone pravio Andrea Trinkijeri u Bajern Minhenu. Nemački klub je stao u četvrtfinalu Evrolige. Kako bi se napravio iskorak naredne sezone spremaju se i neka pojačanja.

Prvo i ono koje italijanski trener juri već više od godinu dana trebalo bi da stigne iz Partizana, a radi se o beku Ognjenu Jaramazu!

Kako prenosi Sportski žurnal, reprezentativcu Srbije ističe ugovor sa crno-belima ovog leta i slobodan je u izboru nove sredine.

Naravno, Bajern može Jaramazu da ponudi igranje u Evroligi što Partizan ne može kao i nastavak saradnje sa Trinkijerijem koji je vidno unapredio snažnog beka za vreme mandata na klupi crno-belih.

Trinkijeri je i prošlog leta hteo Jaramaza u Bajernu, ali je tada prepreka bio aktivan ugovor sa Partizanom koji je zahtevao obeštećenje za svog igrača.

Ovoga leta je situacija drugačija pa će Jaramaz napustiti Partizan bez evra obeštećenja i preseliti se u Minhen gde će se pridružiti Vladimiru Lučiću, ali i ostalim košarkašima sa Balkana – Leonu Radoševiću (Hrvatska), Žan Mark Šišku (Slovenija) i Nihatu Đedoviću (BiH).

Pored Jaramaza, ugovori sa Partizanom ističu i Novici Veličkoviću, Eriku Miki, Nikoli Janković i Džošu Perkinsu, dok je vrlo upitna i sudbina Vila Mozlija, Rašona Tomasa, Markusa Pejdža…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име