Andrej Vatutin govorio o situaciji u klubu!

0
0
Vatutin
Twitter/Vatutin

Predsjednik CSKA, Andrej Vatutin, govorio je o aktuelnoj situaciji u klubu, kao i o porazima koje je njegova ekipa doživjela u poslednje vrijeme.

CSKA je izgubio pet vezanih utakmica, koja je najduža u poslednjih 20 godina, međutim nema mjesta za paniku kaže Andrej Vatutin.

– Želimo da pobjeđujemo, ali situacija zahtijeva strpljenje, profesionalizam, razumijevanje tekućih procesa, i naporan rad. Nema panike u CSKA, jer vidimo razloga neuspjeha, znamo šta treba da radimo i sigurni smo da možemo da se izborimo sa problemima. Nemoguće je promijeniti situaciju za dan ili nedelju dana, neće se desiti čudo, ali vjerujem u da će u budućnosti biti bolje – izjavio je Vatutin.

Predsjednik CSKA takođe je govorio i o aktuelnoj finansijskoj situaciji u klubu.

– Definitivno nije sjajno. Vlasnik i glavni sponzori su ispunili svoje dužnosti, i veoma smo im zahvalni zbog toga. Ipak, ostali sponzori nisu, zbog koronavirusa, pa su neki dogovori propali, i pokušavamo da pronađemo nove. Zbog toga imamo prazan prostor na dresu u Evroligi, što je neuobičajeno za nas. Za naše navijače takođe, nema CSKA natpisa, ali moramo da pronađemo adekvatnog sponzora – izjavio je Vatutin.

Andrej Vatutin pohvalio je Alekseja Šveda.

– Možda zvuči apsurdno, ali ovaj Šved više mi se sviđa od onog koji je bio vođa u Himkiju. Aleksej je pristao na novu ulogu i obavlja mnogo posla na obije strane terena. Mislim da su njegovi problemi u šutu vezi sa fizičkim umorom, koji utiče i na cijeli tim. Verujem da će se vremenom taj problem rešiti. Šved je vrhunski napadač i pokazaće to, a već je najbolji asistent tima, uz minimalni broj izgubljenih lopti – izjavio je Vatutin.

Narednu utakmicu u Evroligi, Moskovljni igraju na svom terenu, protiv ekipe Makabija.

CSKA trenutno ima skor od 4 pobjede i 4 poraza, a košarkaši Makabija dvije pobjede više, i dva poraza manje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име