veber
Slavni košrkaš Kris Veber šokirao je mnoge kada je saopštio da zapravo i nije želio da igra za Sakramento Kingse.

Sakramento je bio jedini tim gdje te niko ne tjera da ideš timskim autobusom na utakmice već možeš da dolaziš sopstvenim kolima. Tim koji nema mnogo istorije. Nisam htio da idem tamo, molio sam se Bogu da ne odem u Sakramento. Moja mama je izuzetno pobožna i rekla mi je da Bog želi da odem u Kingse i da je On uvijek u pravo. Rasplakao sam se, mislio sam da je to najgori tim na svijetu, a onda sam došao na trening i upoznao Džejsona Vilijamsa”, započeo je priču Veber.

Ipak, kako kaže, nije bilo tako loše.

“Tri dana sam trenirao sa njima i najglasniji je bio Džej Vilijams, a sa loptom je radio sve što mu padne na pamet. U kontri nam je pomjerao mozak, pitao sam sto puta ko je ovaj lik?! Obožavam Džej Vila. Sjećam se meča sa Sparsima, tu smo ostavili dušu. Po prvi put posle sto godina smo igrali u plej-ofu i iako nema šta tamo da se radi zavolio sam Sakramento, tamo sam pronašao svoj novi dom.” rekao je Veber a potom dodao:

“Što se tiče Lejkersa, rekao sam sto puta. Pokradeni smo. Mnogi kažu da jesmo, nemam problem da kažem “Pokrali su nas. Nismo smjeli da igramo odbranu!”. Dan danas gledam NBA, volim košarku, ne počinjem teoriju zavjere, ali se sjećam da sam tada baš osjećao da sam prevaren. Neću da lažem, posle šestog meča, oduzeli su mi srce. Došli smo toliko daleko…”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име