Jovanović
Izvor: Twitter
Trener Mege Vladimir Jovanović govorio je o tome šta očekuje od narednog susreta.

Radi se o dosta promjenjenom timu u odnosu na prethodnu sezonu, a igrači koji su ostali su dobili nove, veće uloge. Imaju dosta iskusnih igrača, domaćih i internacionalaca uz koje nekoliko mladih igrača stasavaju. U dosadašnjem dijelu prvenstva je FMP igrao jako dobro gdje iz četiri kola imaju tri pobjede. Glavnu snagu crpe iz odbrane, u toj odbrani pokušavaju da uspostave kriterijum sa dosta kontakata i ako im to uspije, umiju da budu veoma nezgodan protivnik. Pored toga, odlični su u nekim radnim zadacima, poput skoka pod oba koša i u trčanju” – izjavio je Jovanović.

Normalno je da imaju napadački kvalitet, prije svega preko internacionalaca. Džons pravi najveći broj kreacija za sebe i za druge, tu su i odlični šuteri Radonjić i Nevils, kao i Nerandžić koji je glavni igrač u uspostavljanju te odbrambene čvrstine, i Tasić koji može da igra i na četiri i pet, što im daje širinu i oplemenjuje njihov napad. Trener Nenad Stefanović radi stvarno odličan posao, mislim da je opravdao očekivanja kluba i za kratko vrijeme uspio da ukomponuje tim i za sada izgledaju kao jako dobra cijelina. Mi ćemo morati, prije svega, da im pariramo na tim radnim zadacima. Što se tiče skoka i trčanja, obzirom da smo u prethodnom kolu imali problem sa skokom u napadu, to u svakom slučaju moramo da popravimo, ali i da odgovorimo istom mjerom u kontaktu, što će biti osnovna stvar na ovoj utakmici“, dodao je on.

Takođe je i centar Mege Aleksander Balcerovski dao svoje mišljenje.

Očekuje nas težak meč u nedelju protiv FMP-a. Moramo da budemo daleko bolji u odbrambenim zadacima u odnosu na poslednju utakmicu protiv Borca, to je najvažnije. Pored toga, potrebno je da održimo fokus svih četrdeset minuta i da odigramo čvršće u trenucima kada se prelama utakmica“, izjavio je Balcerovski.

Utakmica je na programu u nedelju od 12 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име