Micov
Izvor: KKB
Vladimir Micov analizirao je predstojeći susret.

Partizan dočekuje Budućnost večeras od 21 čas, te je povodom toga dao izjavu košarkaš Budućnosti Vladimir Micov, njegova ekipa je odlično počela te Podgoričani u ABA ligi imaju šest pobjeda i dva poraza.

– Kada je ljetos Željko došao svi su mislili da će Partizan lako protiv svih, već im je bila upisana titula, ali ne idu stvari baš tako. Partizan je imao i dva poraza u nizu, a iskren da budem meč protiv Litvanaca su dobili na mišiće. Daleko od toga da mislim da Partizan nema kvalitet, pošto je jasno da ga ima. Na svim pozicijama. Košarka je takva da je za svaki novi projekat potrebno vrijeme i da mnogo toga mora da se poklopi. Mi dolazimo da pokušamo da pobjedimo i da odigramo dobru utakmicu. Domaćin je blagi favorit, prije svega zbog činjenice da se meč igra pred navijačima Partizana.

Bilo je priče da bi Micov mogao da se vrati u Partizan, klub u kojem je imao kraću epizodu 2007. godine.

– Nikada nisam krio da volim Partizan i da ne bih imao ništa protiv da se vratim. Ipak, kockice se nisu poklopile, a i da budem iskren niko me zvanično nije kontaktirao, sve je više bilo na nivou glasina. Na neki svoj način vjerujem u Boga i očigledno je onaj gore htio da se zapravo vratim tamo gdje je sve počelo. Kao klinac sam sam otišao u Podgoricu i najvjerovatnije ću zatvoriti taj krug karijere baš u Podgorici.

– Kada sam potpisivao ugovor, rekao sam ljudima u Budućnosti da ne dolazim ovdje sa sigurnošću da mi je ovo poslednja sezona. Jasno je da mi je karijera blizu kraja, ali ne želim ništa unaprijed da govorim. Kao što sam istakao, fizički se odlično osjećam, nikada bolje. Kada dođe kraj sezone vidjeću kako se osjećam mentalno i onda ću da donesem odluku koja je najbolja za mene i moju porodicu – izjavio je on.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име