vlasnik
Meridianbet: Kevin Garnett
Kako saznajemo, Vlasnik NBA kluba Minesota Timbervulvs – Glen Tejlor odlučio je da proda klub, a među zainteresovanim kupcima je bivši košarkaš Kevin Garnet.

Tejlor je zadužio Rejn grupu da proda franšizu i već ima nekoliko ponuda. Klub je procijenjen na 1,375 milijardi dolara, prije krize izazvane pandemijom korona virusa.

Takođe, među zainteresovanima su i vlasnici NFL kluba Minesota Vikingsa, kao i manjinski vlasnik Timbervulvsa Mejer Orbah.

Glen Tejlor je kupio franšizu 1994. godine za manje od 90 miliona dolara, a sada traži najmanje 1,2 milijarde dolara.

Legendarni košarkaš Minesote – Kevin Garnet potvrdio je da je zainteresovan za kupovinu kluba.

On je putem društvenih mreža rekao da njegova strast da Minesota bude šampionski tim je dobro poznata, a ima i dublju naklonost prema gradu Mineapolisu. On želi da ponovo vidi Mineapolis kao raznovrstnu zajednicu punu ljubavi, kakva zna da jeste.

Kako kaže, niko ne voli grad više od njega i Glena Tejlora i raduje se pokušaju da sarađuje sa njim kako bi ostvario svoj san.

Garnet je u decembru 2017. godine rekao da bi želio da bude suvlasnik kluba, za koji je igrao od 1995. do 2007. godine, kao i u sezonama 2014/2015 i 2015/2016, ako Tejlor proda svoj dio, jer tada nijesu bili u dobrim odnosima. Sada je situacija malo drugačija, pa ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati.

2 KOMENTARI

  1. Drago ce mi biti ako bas on kupi klub.. uglavnom uzimaju klubove likovi koji veze nemaju sa sportom,ali zato imaju para..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име