Vučević
FOTO: Twitter/@chicagobulls
Košarkaš Nikola Vučević trejdovan je juče u Čikago, a od svog prethodnog tima Orlanda, oprostio se dirljivom porukom na Tviteru.

Njegovu poruku prenosimo u cjelosti.

“Izuzetno mi je teško dok ovog pišem…

Nisam siguran gdje da počnem, ali gradu koji me je prihvatio kao dječaka i u kome sam postao čovjek želim da kažem HVALA VAM.

Orlando će uvijek biti posebno mjesto u mom srcu. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, stekao poseban odnos i to će mi najviše nedostajatati.

Svim mojim saigračima i trenerima sa kojima sam sarađivao u Orlandu – hvala vam što ste mi pomogli da postanem igrač kakav sam danas. Hvala vam što ste prihvatili mene i moju porodicu, pomogli mi da ostvarim snove.

Navijači Orlanda, hvala vam što ste me uvijek podržavali. Uvijek ste mi pokazivali ljubav i uvijek ću vas voljeti zbog toga. Došlo je vrijeme za novu stranicu u mom životu. Radujem se što ću se pridružiti Čikagu i biti dio velike i posebne organizacije.”

Podsjetimo, Vučević je prešao u Čikago poslije devet godina igre u Orlandu.

3 KOMENTARI

  1. Zanimljiv razvoj situacije…Orlandu je jasno da sa Vučevićem i Furnijeom neće biti konkurentni,te kreću u rebilding i skupljaju pikove kao OKC…Vidjećemo šta će izaći iz toga….Vučević svakako ide u trenutno perspektivniju ekipu – tamo su Lavine, Markanen itd

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име