Žakelj: Moramo popraviti pristup, samo tako možemo do pobjede

0
5
Žakelj
Twitter/Žakelj
Šef stručnog štaba SC Derbi, Andrej Žakelj, rekao je pred drugo kolo Aba lige da njegova ekipa mora da se više bavi svojom igrom.

“Očekujemo iskusnu ekipu Zadra, koja je u prvom kolu pokazala da su ozbiljna ekipa. Ekipa Zadra igra zajedno igra već drugu godinu zaredom.” – rekao je Žakelj pa nastavio:

Mi se moramo više baviti svojom igrom i moramo da popravimo pristup, te da igramo kao ekipa koja se bori do kraja. Samo tako možemo da očekujemo pozitivan rezultat.” – rekao je Žakelj.

Andrija Slavković zna da je ekipa Zadra odlična i nakon njihovog meča sa Partizanom vjeruje da će Zadrani biti težak rival.

“Zadar je odlična ekipa, ekipa koja zna da igra košarku i znaće da kazne svaki naš nedostatak i pad koncetracije. Zadržali su okosnicu ekipe od prethodne sezone, doveli par iskusnih igrača a u prvom kolu su odigrali odličnu utakmicu protiv Partizana. 

Iskoristili smo ove dane da se što bolje spremimo i radili smo na nekim greškama kojih je bilo dosta u prvoj utakmici a koje se ne smiju desiti ponovo. Spremni smo i moramo da popravimo utisak iz prvog kola. Imamo mladu ekipu i ako uđemo u utakmicu sa odličnom enegijom i fokusom mislim da imamo velike šanse da izađemo kao pobjednici.” – zaključio je Slavković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име