Zaneti: Srećan što sam se posvetio ovom najljepšem sportu

0
7
Zaneti
Bologna FC - Brasil/twitter Masimo Zaneti
Masimo Zaneti prvi čovjek Virtusa iz Bolonje, objasnio je odakle mu tolika strast za košarkom.

“Ideja se rodila kada sam vidio da Virtus ispada iz Serije A posle poraza od Ređo Emilije. Ćerka, koja je takođe navijač Virtusa, je bila veoma tužna. Sada sam veoma srećan što sam se posvetio ovom najljepšem sportu. Košarka je ljepša i od fudbala. Zbog Teodosićeve asistencije ja iskočim iz stolice. U drugim sportovima takve emocije ne mogu da se iskuse“, rekao je Zaneti.

Mnogo novca je potrošeno, moram to da priznam, ali sve je u redu i u svakom slučaju potrošio sam manje od konkurencije. Ja nisam gazda već preduzetnik koji je rastao u sportu i uvijek sam ulagao u ono što vjerujem. Sledeće godine ćemo dovesti najviše dva nova igrača, ali zavisi to i od ugovora Meniona i Šengelije. Sa Tokom smo na dobrom putu da produžimo saradnju“, rekao je gazda Virtusa.

Masimo Zaneti jednog igrača smatra simbolom kluba.

“Definitivno je to Pajola. Oduvijek je kod nas. Ima ugovor do 2025, ali hoćemo da bude još duži. Biće u klubu dokle god hoće, on je novi Brunamonti. Volim njegovu odlučnost i uz njega na terenu tim uvijek igra dobro. Samo se nadam da ne želi u NBA“, dodao je Zaneti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име